vrijdag, 26 januari 2018 10:06

Heel Houten rommelt wordt eerste kofferbaksale in Houten

Inmiddels zijn er vier edities van Heel Houten rommelt geweest in de sporthal de Wetering in Houten. Door een wijziging in de verhuur van de sporthal de Wetering is het niet mogelijk om in de hal opnieuw de rommelmarkt te organiseren. De vraag naar een gezellige rommelmarkt in Houten bleef echter.

We hebben als organisatie nagedacht en zijn uitgekomen op een kofferbaksale op een goed bereikbare locatie waarbij geen hinder voor andere bedrijven of omwonenden kan ontstaan.

Op de grote parkeerplaats naast de EXPO HOUTEN aan de Meidoornkade 24 kunnen we heel veel auto's kwijt. Een prachtige locatie voor de kofferbaksale ! Voor de deelnemers een groot voordeel.

Geen gesleep meer met spullen uit de auto naar de sporthal, een directe verkoop vanuit de auto met een ruime plaats en door het zeer loyale aanbod van de EXPO HOUTEN ook nog eens zeer betaalbaar. Voor slechts € 10,00 heeft u een plaatsje !

Op zondag 11 maart zal er in Houten voor de eerste keer een kofferbaksale georganiseerd worden. Als deelnemer kunt u vanaf 9:00 uur uw plaatsje innemen en vanaf 10:00 uur kunnen de bezoekers al terecht.

Een ook de bezoekers zijn goedkoper uit. De entreeprijs is slechts € 1,00 en kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen !

Meer informatie op de website www.heelhoutenrommelt.nl of de facebookpagina.