dinsdag, 06 februari 2018 07:20

Jubileumvoorstelling “De Vergadering”

Theatergroep Het Schellinkje bestaat 35 jaar. Om dat te vieren, spelen we In januari en februari 2018 onze jubileumvoorstelling “De Vergadering”. Wij doen dit onder leiding van gastregisseur Robbert Jan Proos. Hij is ook de schrijver van “De Vergadering”.

Het verhaal:

Vijf vrouwen en één man organiseren ieder jaar een evenement. Tijdens deze fair kan er goed gegeten, gedronken en gedanst worden, en de opbrengsten zijn voor het goede doel. Er is net een evenement geweest. Nu is het tijd om te evalueren en de plannen voor volgend jaar te bespreken. Maar er is een nieuwe dame uitgenodigd en daar zijn sommigen het niet mee eens. Zijn deze mensen het eigenlijk wel over iets eens? De argeloze nieuweling komt tussen twee kampen terecht. De verbale messen worden geslepen en het dreigt een lange en vermoeiende vergadering te worden. Maar soms moet je geen dingen zomaar aannemen.

Zin om deze vergadering bij te wonen? Kom dan naar deze vol energie gespeelde voorstelling.

Datum: 18 februari (matineevoorstelling): Makeblijde, Oud Wulfseweg 3, 3992LT HOUTEN

Aanvang 14:00, welkom vanaf 13:30

Een kaartje kost € 12,50 inclusief een drankje.

Wilt u reserveren voor de voorstelling van 18 februari, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en het aantal kaarten dat u wenst te reserveren. U ontvangt per mail de bevestiging en de betaalinformatie.