zondag, 18 februari 2018 11:32

Nieuwe cursus naailessen bij Antonia’s naaiatelier

Het voorjaar komt er weer aan! Dus tijd om achter de naaimachine te gaan zitten en een nieuwe creatie in elkaar te zetten. Eerst een patroon zoeken, naar de lapjesmarkt en dan beginnen maar.

Vind je het leuk, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Geef je dan op voor een blok van 8 naailessen bij Antonia’s Atelier. We starten in week 11 (11 t/m 17 maart) op de dinsdagavond en de donderdagochtend.

De lessen worden om de week gegeven, zodat je in de tussenliggende tijd, thuis verder kan werken aan je project. De schoolvakanties zijn vrij. Een leuke bijkomstigheid is, dat je door iets in elkaar te naaien ook je naaimachine leert kennen. Zodat je er beter mee overweg kunt.
Weet je het nog niet zeker, neem dan contact op en maak een afspraak om een keer een les mee te draaien. Dan kun je van de andere cursisten horen hoe zij de lessen ervaren. Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of mobiel: 06-18371368 en website: www.antoniasatelier.nl