zondag, 11 maart 2018 08:05

Mantelzorgcafé: spelletjesavond

Op donderdag 29 maart, van 19.00 tot 21.00 uur, organiseert ‘van Houten&co’ wederom het mantelzorgcafé. We zijn nog even in winterse sferen en organiseren een gezellige spelletjesavond. Een avond gevuld met gezelschapsspellen als mens-erger-je-niet, monopoly, kaartspellen en risk. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje die passen bij een avond oer-Hollandse gezelligheid.

Wees welkom bij het mantelzorgcafé! Uiteraard is er ook tijd en ruimte om met anderen te spreken en vragen te stellen aan de aanwezige coördinator van Steunpunt Mantelzorg.

Bent u mantelzorger en wilt u graag andere mantelzorgers ontmoeten tijdens een ontspannen avond uit? Kom dan naar het Mantelzorgcafé in Huis van Houten, Onderdoor 160. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg Houten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kunt u terecht op www.vanhoutenenco.nl/mantelzorg