vrijdag, 16 maart 2018 13:13

Cultuurnacht 2018

Cultuurnacht 2018 heeft dit jaar het thema aangepast aan het Europees jaar van het Cultureel Erfgoed. “ErfGoed geeft het verleden toekomst” en “zonder verhalen geen verleden”. Gelukkig zijn er verhalen in vele vormen. Toneel, beeldende kunst, muziek, archeologie, dans en poëzie spelen deze 12e editie een mooie rol tijdens de Cultuurnacht van Houten.

Om als bezoeker zoveel mogelijk mee te kunnen maken zijn er dit jaar meerdere korte optredens. Daarnaast zijn er ook optredens op bijzondere locaties. In het schema staat op welke plaatsen u terecht kunt voor het bijwonen van een optreden of expositie.

We hebben dit gevarieerde aanbod kunnen programmeren dankzij de medewerking van nieuwe locaties. We zijn dan ook dankbaar en trots dat het is gelukt om alle artiesten een mooie plaats te geven waar hun optreden tot zijn recht komt.

inge-music.jpgJos+Koen.jpglotte-walda3.jpg

Om 18.00 uur start er een programma op Schoneveld voor de allerkleinsten. We openen de avond officieel in de RK kerk om 20.15 uur. Het Culturele programma start om 20.30 uur en sluit om 01.30 uur.

De Cultuurnacht is een gratis evenement. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door sponsors en subsidies. Het bestuur is gedurende het jaar bezig met het selecteren van acts, locaties en natuurlijk het werven van sponsors.

Onze drijfveer is de verrijking en verbinding die cultuur met zich meebrengt. En dat zien we gebeuren tijdens de Cultuurnacht. Mensen die elkaar niet kennen maken een praatje met elkaar en staan samen op de dansvloer. Dat is waar we het voor doen!

Wij wensen u een plezierige avond en nacht.

Roger Adan, Ronald Verbeek, André van der Weijden, John van Wijngaarden, Joop Weerheim en Petra van den Kieboom