dinsdag, 20 maart 2018 10:53

Mantelzorg, de muscial

Op woensdagavond 11 april speelt verhalenverteller Kees Postumus, in Theater Aan de Slinger ‘Mantelzorg, de musical’. Hij wordt daarbij muzikaal ondersteund door accordeonist Juul Beerda.

De Werkgroep Mantelzorg nodigt u van harte uit daarbij aanwezig te zijn! De toegang is gratis – het enige dat u hoeft te doen is u aanmelden via de knop onder aan deze pagina. Doe dat snel, want ‘vol is vol’. Aanmelden kan tot 30 maart.

We vragen wel om een ‘tegenprestatie’: wilt u bij uw aanmelding vertellen waar u als mantelzorger mee zit, waar u tegenaan loopt, wat lastig is? Dat hoeven geen hele verhalen te zijn; het mag gerust in steekwoorden (bijvoorbeeld ‘steeds weer moeilijke formulieren invullen’, ‘nooit vrije tijd/vakantie enz. ). Wij vatten al die moeiten samen in thema’s en in de foyer van Theater Aan de Slinger zullen die thema’s op statafels te zien zijn. Bij binnenkomst kunt u dan, als u dat wilt, zo’n thema-statafel uitkiezen en daar in gesprek gaan.

Met wie?

Natuurlijk met andere mantelzorgers maar ook alle op 21 maart nieuw gekozen gemeenteraadsleden worden uitgenodigd en kunnen meepraten aan die statafels. Op deze manier zullen zij aan het begin van hun raadsperiode van ons horen met hoeveel liefde wij mantelzorgen, maar ook welke dingen het ons extra lastig maken en waar zij dus in hun raadswerk op kunnen letten. Een goed begin…. jawel, is het halve werk!

Programma

19.30 uur: inloop met koffie en gesprek aan de statafels
20.30 uur: Mantelzorg, de musical
22.00 uur: einde