maandag, 09 april 2018 09:01

Likkebaarden Langs de Linie over de Lek

Na drie succesvolle edities van Likkebaarden langs de Linie, steken we op 2 juni de Lek over! Beleef een volledig verzorgde culturele én culinaire reis langs de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie. Prikkel al je zintuigen tijdens deze bijzondere beleving. En geniet op elke locatie van een ander gerecht.

We starten met een welkomstdrankje op Lunet aan de Snel in Schalkwijk. Dit fort is pas net omgetoverd tot Waterfort. Je krijgt hier meer te zien en te horen over dit bijzondere fort. Vervolgens varen we de Lek over naar Fort Everdingen in Vianen. Op deze locatie is Brouwerij Duits&Lauret gevestigd en daar mogen de gasten natuurlijk ook van proeven. Daarna meren we aan bij Fort Honswijk, waar we genieten van een hoofdgerecht uit de streek, een lekker dessert en een kopje koffie. Gedurende deze bijzondere avond word je verrast door de mooiste acts en optredens.

Kom zo veel mogelijk op de fiets. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats naast Fort Honswijk en Lunet aan de Snel op de Lekdijk 56bis in Schalkwijk.
Kaarten zijn te verkrijgen via Theater Aan de Slinger: www.theateraandeslinger.nl

Inloop is tussen 16.30 uur en 17.00 uur.

Al likkebaardend genieten van verrassende acts, lekkere streekgerechten en de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie. Een bijzondere culturele beleving inclusief viergangenmenu met streekgerechten en vier drankjes € 59,50.

Likkebaarden langs de Linie is een concept van Cultuur Aan de Slinger. Mede mogelijk gemaakt door: Provincie Utrecht, Gemeente Houten, Gemeente Vianen, Fort Honswijk, Fort Everdingen /Brouwerij Duits&Lauret en Lunet Aan de Snel. Naar verwachting zal in 2019 de Nieuwe Hollandse Waterlinie bestempeld worden als UNESCO Werelderfgoed.

Diner Honswijk