vrijdag, 20 april 2018 14:12

Workshop Een mini boomhut bouwen

Je maakt van een kamerplant een stukje oerwoud als je er een mini boomhut in plaatst. Met een touwladdertje wordt het nog echter. Je kunt kiezen uit twee modellen om te maken, een ronde en rechthoekige. De ronde kan je in een middag maken, de rechthoekige neemt mogelijk wat meer tijd.

Wat je zelf meeneemt is een kniptang, stanleymes, als je het leuk vindt in het bos verzamelde takjes en bijvoorbeeld mos of dennennaalden voor het dak en een tube lijm. Een lege schoenendoos kan handig zijn voor het transport naar huis. Wij zorgen voor karton, touw, lucifers, snijmat, stalen liniaal en potloden. De toegepaste bamboestokjes uit de voorbeelden zullen te koop zijn à € 2,50 p.p., dat ter plekke betaald kan worden.

We starten met het maken van een mal van karton en papier en een vlonder van hout. Na het uitsnijden van een deur- en raamopening knip je de houtjes op maat. Dan lijm je deze op de mal. Als het dak bedekt is en alles is in elkaar gelijmd knoop je de touwladder en is het klaar! Je gaat naar huis met je eigen boomhut op mini formaat.

Datum: zondag 29 april 2018
Tijd: 14:00 - 17:00 uur
Kosten: € 35,00
Plaats: the Work-Shop, Spoorhaag 101, 3995 ED Houten

Voor meer informatie en boekingen: http://www.the-work-shop.nl/workshops/mini-boomhut/