maandag, 21 mei 2018 08:55

Piano-café

Op 2 juni biedt het Pianocafé weer een podium aan amateurpianisten van alle niveaus. De ontspannen cafésetting heeft al menig aarzelende amateurpianist of pianoleerling met podiumangst, over de streep getrokken.

Na afloop wordt er uitgebreid nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje. Ook dan blijft de piano niet onaangeroerd! Speel je een ander instrument en vind je het leuk om voor een aangename afwisseling van het pianogeluid te zorgen? WELKOM! Er zijn geen nivo-eisen. Beginner en gevorderde, iedereen mag meedoen. Aanmelden voor een bijdrage aan het concertgedeelte kan via onderstaande mailadressen. Voor het open podium hoef je je niet aan te melden.

2 juni 2018 Locatie: Rabobankzaal van Theater Aan de Slinger. Inspelen/ koffie vanaf 19.45, aanvang concert 20.15 uur, nazit/ open podium 21.00-23.00 Toegang: vrijwillige bijdrage! Voor vragen: of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..