zondag, 19 augustus 2018 07:22

Cursus Spaans voor beginners

In september start ‘van Houten&co’ met drie cursussen Spaans; één voor beginners, één voor mensen die al een beetje kennis van de Spaanse taal hebben en een conversatiecursus.

In ‘Spaans voor beginners 1’ leer je op een praktische en leuke wijze het Spaans dat je nodig hebt in de dagelijkse situaties: gegevens uitwisselen, iets bestellen, kopen, informatie vragen over tijden en diensten, personen en zaken beschrijven etc.

‘Spaans voor beginners 2’ is een vervolg op de eerste cursus waarbij onder andere het voeren van korte dialogen wordt geoefend en meer werkwoorden en grammatica aan bod komen.

De ‘Conversatiecursus Spaans’ is geschikt voor iedereen met een basiskennis van de Spaanse taal. Bij deze cursus ligt de nadruk op taalgebruik in de dagelijkse situaties, met veel leuke oefeningen in spreken en luisteren.

Praktisch

De cursus 'Spaans voor beginners 1' start op maandag 17 september en gaat door tot 26 november. De cursustijden zijn van 19:00 tot 20:30. Voor meer informatie en aanmelden: kijk hier.

De cursus 'Spaans voor beginners 2' start op maandag 17 september en gaat door tot 26 november. De cursustijden zijn van 20:30 tot 22:00. Voor meer informatie en aanmelden: kijk hier.

De cursus 'Spaans conversatie' start op woensdag 26 september en gaat door tot 5 december. De cursustijden zijn van 19:00 tot 21:00. Voor meer informatie en aanmelden: kijk hier.

De cursussen worden gegeven in basisschool de Zevensprong, Scherpencamp 2 te Houten.

Aanmelden voor deze cursussen kan op www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.