woensdag, 17 oktober 2018 14:24

Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. In het kader daarvan organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten in samenwerking met Indigo op vrijdag 9 november een interactieve workshop.  Aansluitend is er een high tea.

‘Geluksmomenten tijdens het zorgen voor je naaste, deel 2’ is het thema van de workshop. Het is het vervolg op de workshop van vorig jaar waarin we op een creatieve, interactieve wijze aan de slag gaan. Wat is geluk? Wat betekent dit voor ieder persoonlijk? Welke gelukstrategieën kunnen u ondanks de omstandigheden helpen? Bent u mantelzorger en spreekt dit thema u aan? Kom dan naar deze workshop! U bent van harte welkom! Ook als u de workshop van vorig jaar niet gedaan heeft. De workshop vindt plaats bij ‘van Houten&ço’ in Huis van Houten, Onderdoor 160 (boven de Bibliotheek).

Deelname is gratis, wel willen we u vragen u van tevoren aan te melden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zich apart aanmelden voor de workshop, de high tea of voor beide onderdelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg Houten, tel: 030-7001500; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Steunpunt Mantelzorg Houten is onderdeel van ‘van Houten&co’.