donderdag, 17 januari 2019 11:18

“Live” portretsessie Houtense Koppen

Reuring Aan de Slinger presenteert samen met Kunst om de Hoek voor de derde keer een “Live” portretsessie. Zaterdag 9 februari vanaf 13.30 uur schilderen vijf kunstenaars een portret van een bekend Houtens model.
In de foyer van Theater Aan de Slinger.

Toegang is gratis.  Kom op tijd, want vol = vol!
U kunt deze live-sessie actief bijwonen. U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen aan zowel het model als de kunstenaars. Daarnaast levert kijken naar en meepraten over deze live-sessie een heerlijke actieve middag op.

De portretten gaan later deel uitmaken van de expositie Houtense Koppen
De feestelijke opening van deze expositie is op zaterdag 13 april om 16.30 uur in Theater Aan de Slinger.
van 13 april t/m 24 mei is deze bijzondere expositie in de foyers van Theater Aan de Slinger te bezichtigen. Uiteraard krijgt u de kans om uw favoriet voor de Publieksprijs te selecteren.

Ook U kunt meedoen aan deze bijzondere expositie
Aan deze expositie kunnen Houtenaren meedoen die schilderen, boetseren, tekenen, fotograferen, noem het maar op. Iedereen kan meedoen. Zolang het werk maar een echt portret is naar de waarneming gemaakt. Om de kwaliteit van de expositie te verhogen vindt er selectie plaats door ervaren kunstenaars.

Wilt u meedoen!?
Mail dan vóór 1 april 2019 een foto van uw portret naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kijk ook op www.aandeslinger.nl