vrijdag, 15 februari 2019 21:16

Cursus Frans: “Lire, ça fait plaisir!”

Op 6 maart start er bij ‘van Houten&co’ de cursus “Lire, ça fait plaisir!” Lezen is één van de fijnste en beste manieren om, je een taal eigen te maken in je eigen tempo.

Door het lezen van (werk)woorden en alledaagse uitdrukkingen, maak je kennis met en verdiep je je in de mooie Franse taal. Tijdens de 8 weken die de cursus duurt lezen we thuis elke week een hoofdstuk uit het boekje “Lettres de mon moulin” van Alphonse Daudet. Dit is een dun en geïllustreerde boekje dat een klassieke plaats inneemt in de Franse literatuur. Tijdens de lessen komen de inhoud en de uitspraak volop aan bod.

Heeft u Franse les gehad op de middelbare school en bent u nog regelmatig met deze taal bezig geweest? Laat deze kans dan niet lopen, meld u aan voor de cursus en verbeter uw kennis van de Franse taal. De cursus vindt plaats bij ‘van Houten&co’ in Huis van Houten, Onderdoor 160. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.

Meer in deze categorie: « Boekbinden Workshop Borduren »