dinsdag, 19 februari 2019 10:44

Inspirerende zangworkshops tijdens Korenfestival: zing mee!

Op zondag 10 maart organiseert Aan de Slinger voor de vierde maal het Korenfestival in Houten! Het wordt een dag vol workshops en presentaties voor publiek. Workshops voor iedereen

Vind je het heerlijk om te zingen en wil je eens in een andere stijl of met een andere techniek zingen dan je gewend bent? Het Korenfestival is hét moment om les te krijgen van professionele zangers.
Er worden deze dag veel workshops gegeven. Denk aan zangtechniek, improvisatie, vocale expressie, ‘get your groove on’ en liedinterpretatie. Het maakt niet uit of je lid bent van een zangkoor of niet: iedereen mag aan de workshops deelnemen.

Maak een keuze uit de verschillende workshops en bestel voor € 7,50 een ticket voor een workshop. Het is mogelijk meerdere workshops verspreid over de dag te volgen. Je koopt per workshop een ticket.

Meer informatie en kaartverkoop voor de workshops via www.aandeslinger.nl

Wie liever luistert dan zelf zingt, is ook van harte welkom! Geniet in de theaterzaal van Aan de Slinger van optredens van 14 koren uit Houten en omstreken. De toegang tot de zaal is gratis.

De volgende koren zijn op 10 maart te bewonderen in Aan de Slinger: Elan Houten/Koorcompany, Gospelkoor Houten, Gospelkoor Joyful Noise, Heart of Holland Chorus, Laat Maar Waaien, Lady Wednesday, Pop ’n  Chorus, Popkoor Hoge Noot, Popkoor Mixsing, Popkoor Remix, Popkoor Singing Beat, Popkoor The Happening, Switch Voices en Vrouwenkoor OtherWise.