donderdag, 28 februari 2019 14:40

Kom naar de eerste Pecha Kucha van Houten

Een levendige avond vol goede ideeën! Op 20 maart vindt in Aan de Slinger de eerste Pecha Kucha Night in Houten plaats. Veertien inspirerende Houtense sprekers betreden deze avond het podium en vertellen het publiek met een snelle en flitsende presentatie alles over hun creatieve, innovatieve of duurzame idee.

Wat is Pecha Kucha?
Pecha Kucha is een wereldwijd fenomeen dat uitgaat van een simpele gedachte: een goed idee heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden. Tijdens een Pecha Kucha bijeenkomst presenteren creatieve ondernemers hun ideeën aan het publiek en elkaar, in een format van 20 ‘slides’ en 20 seconden per slide.
PechaKucha is een verrassend podium. Dé plek voor inspiratie, kennisuitwisseling, creativiteit en innovatie. Maar ook een plek waar vraag en aanbod kan samenkomen, een platform waar creatieve netwerken ontstaan.

Voor het eerst in Houten
Maar liefst veertien Houtenaren gaan de uitdaging aan en presenteren op 20 maart ieder in iets meer dan 6 minuten hun idee. Met o.a. Wat doe je niet? door Natasja Teuben Naber, Inspiring Houten door Paul van Eijck, een prikkelend plan voor de ontwikkeling van het stukje Houten tussen het station, de Bibliotheek Houten en Aan de Slinger, 100 % falen of stralen door Hans Gommer, Verbindingen in de linker- en rechterhersenhelft door Marein te Kolsté, Wie landt er als eerste op de maan door Jeroen Hendrix, over duurzame notitieboeken van enkelzijdig geprint papier van Léon Polman, De theatrale wijkexpeditie van Houten-Zuid door Anneke Dubbink en Een nieuw herdenkingsmonument door stichting Herdenkingsmonument Houten.
Kortom, een breed scala aan inspirerende onderwerpen!De presentatie is in handen van Oscar Kocken. Een alleskunner: schrijver, interviewer, presentator en theatermaker. En bekend als presentator van ‘Zomaar een gast’ op NPO3 en in Houten bij het FORTE festival in 2018.

Pecha Kucha Night - woensdag 20 maart aanvang 20.15 uur in de Kleine Zaal van Aan de Slinger. Een kaartje kost € 4,50 inclusief een drankje.
Bestel het kaartje nu alvast via www.aandeslinger.nl om teleurstellingen te voorkomen!