vrijdag, 08 maart 2019 16:32

Voorstellingen in Theater aan de Slinger

foto Anne van Zantwijk foto Anne van Zantwijk

Op vrijdag 15 maart speelt Urban Myth de salsa theaterproductie ‘Celia!’ in Theater aan de Slinger.

Het waargebeurde verhaal over twee Cubaanse vrouwen: Celia Sánchez (Suzan Visser) en Celia Cruz (Manoushka Zeegelaar Breeveld). Eric Corton speelt Fidel Castro met live muziek van de band Timbazo! “Onder de feestjes die met de muziek loskomen, borrelen de leugens, het ongemak en het egoïsme...Woorden worden bekroond met een knallende versie van La Vida Es Un Carnaval” 4 sterren NRC.

Zangeres Janne Schra start haar tournee ‘LALALA LOVE’ op 14 maart in Houten. Ze zingt haar lievelingsnummers en brengt een ode aan swing en gypsy muziek. Solo brengt Paul de Munnik het programma ‘Goed Jaar’. Paul is een echte ‘theaterzanger’, een chansonnier met een warme stem.
Ervaar het zelf op zaterdag 16 maart in onze theaterzaal.

Het jeugdtheatergezelschap BonteHond, bekend van ‘Aaipet’ komt zondag 17 maart de boel op stelten zetten met de peutervoorstelling ‘PAK’ M’ (2-5 jaar). Wilde achtervolgingen met de nieuwste camouflagetechnieken en klassieke misverstanden. Om 14.00 uur en 16.00 uur.
De zingende zussen van Clean Pete spelen ‘Afblijven’ 21 maart op Landgoed Wickenburgh. Ze maken en zingen levendige liedjes, opgewekte popsongs en melancholieke ballads met thema’s van alledag.
Nasrdin Dchar staat 21 maart in de Theaterzaal met zijn succesvolle solovoorstelling ‘JA’. “Een lichtvoetige én diepzinnige voorstelling” 5 sterren Trouw. Met voorafgaand een theaterhap in de foyer. Voor ‘PAK’ M’, Clean Pete en Nasrdin Dchar zijn de laatste kaarten in de verkoop. Zie www.aandeslinger.nl.

Oscar winnaars in de Kleine Zaal
De Oscar voor Beste Actrice ging naar de Engelse Olivia Colman, voor haar vertolking van Queen Anne in ‘The Favourite’, 14 en 15 maart in de Kleine Zaal.

Tijdens de landelijke stakingsdag van het onderwijs op 15 maart vertoont Aan de Slinger om 10.00 uur de film ‘Maya: De Honingspelen’. Een vrolijke animatiefilm met stemmen van BN’ers Ilse Warringa, Coen en Sander en Olcay Gulsen.

‘Das schweigende Klassenzimmer’ draait dinsdag 19 maart om 20.00 uur en woensdagochtend 20 maart om 10.30 uur als Filmclubfilm. Een waargebeurd verhaal over een scholierenprotest in de DDR tegen het neerslaan van de Hongaarse revolutie door Sovjet-troepen in 1956.

Eén keer per maand op woensdagochtend organiseert Aan de Slinger de Filmclub. U hoeft hiervan niet lid te worden! U bent welkom vanaf 09.45 uur in Aan de Slinger. De film start om 10.30 uur. De film wordt ingeleid en na afloop krijgt u een kopje koffie of thee. De laatste kaarten voor de Oscar winnaar ‘Green Book’ 21 en 22 maart zijn in de verkoop. Bijgeboekt op 27 maart. Alle films starten om 20.00 uur.