donderdag, 18 april 2019 11:54

workshop decoratietechnieken (aquarelleren)

Op donderndagavond  9 mei is er een workshop decoratietechnieken (aquarelleren) bij The Work-Shop.

Wat we gaan doen, is spelen met hulpmiddelen en aquarelverf, om verschillende bijzondere effecten te creëren. Dit is in de cursus Aquarelleren al aan bod gekomen en deze avond vormt een extra mogelijkheid onder begeleiding verder te werken. Ook als je nieuw bent, ben je van harte welkom. Weet je al iets over aquarelleren, dan leer je vanavond leuke nieuwe decoratietechnieken.
Dit doen we op een proefvel. Zonder veel moeite krijg je de mooiste resultaten! Dan kies je wat je leuk lijkt om als (achtergrond op een) ansichtkaart uit te werken.
Alle materialen en het gebruik van penselen en verf is inbegrepen en kan ook ter plekke worden aangeschaft, voor als je thuis verder wilt schilderen.

Een starterset à € 25 kan je bij inschrijven mee bestellen. Het bestaat uit een doosje aquarelverf van Winsor & Newton met twaalf napjes, een penseel, een watervaste stift, vier A4 vellen aquarelpapier, plus een meter papierplakband. Dit ligt dan voor je klaar.

Donderdag 9 mei van 19 tot 21.30 uur
Docent: Gerda van den Berg (Totem illustraties)Voor meer informatie en boeking: https://www.the-work-shop.nl/workshops/aquarelleren-2/

Spoorhaag 101 | 3995 ED Houten | 061 555 47 45
  www.the-work-shop.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.