zondag, 06 mei 2018 08:55

Open dag Houtens Muziek Collectief

Open dag

Kom op zaterdag 18 mei 2019 tussen 13.00 en 16.00 naar onze open dag in de Foyer van Theater Aan de Slinger. Dit is hét moment om te komen kijken wat het HMC allemaal in huis heeft en om een proefles te nemen!

Tussen 13.00 en 16.00 is er informatie te verkrijgen over ons lesaanbod in de foyer van Theater aan de Slinger, er zijn muziekoptredens en open lessen waarin muziekdocenten en leerlingen van het HMC laten zien en horen hoe zij (leren) musiceren. Bij alle open lessen en optredens kan iedereen vrijblijvend naar binnen lopen. Iedereen die komt, kan bovendien zelf uitproberen welk instrument haar of hem ligt.

De meeste docenten van het Houtens Muziek Collectief zullen aanwezig zijn.

Bijzonder dit jaar is de aanwezigheid van het Sound Lab van Muziekgebouw Aan 't IJ. Net voor onze open dag start om 12.30 uur, zijn er optredens in de Grote Zaal die het resultaat zijn van workshops eerder die week. Ook HMC-docenten zullen van zich laten horen.

Er is een tentoonstelling tussen 13.00 en 14.00 van de knotsgekke, bijzondere muziekinstrumenten van Muziekgebouw Aan 't IJ en van de instrumenten die leerlingen van College de Heemlanden hebben gemaakt. https://www.aandeslinger.nl/projecten/project/soundlab-in-houten

Verder is er om 10.30 nog een workshop voor iedereen vanaf 12 jaar:

https://www.aandeslinger.nl/programma/cursus/workshop-soundlab