zaterdag, 04 mei 2019 10:32

Yoga en Parkinson

Yogadocente Marjan Overdiep introduceert in Houten: Yoga voor mensen met de ziekte van Parkinson en aanverwante bewegingsbeperkingen.  Bij ‘van Houten&co’ zijn er op 16 mei en 27 juni gratis een kennismakingslessen. Deze lessen zijn bedoeld voor mensen met de ziekte van Parkinson, maar ook met vergelijkbare bewegingsbeperkingen, om éénmalig kennis te maken met Yoga.

Mensen met een fysieke beperking denken vaak dat ze geen yoga kunnen, maar niets is minder waar. In India zeggen ze: als je kunt ademen dan kun je ook yoga beoefenen. Vanuit eenvoudige bewegingsoefeningen, aandacht voor ademhaling en focussen van de gedachten wordt totale ontspanning gecreëerd; ontspanning die zo enorm belangrijk is.

Marjan heeft zelf Parkinson en is in India opgeleid tot Yoga docent.
De kennismakingslessen worden gegeven bij ‘van Houten&co’ in Huis van Houten, Onderdoor 160. De les van 16 mei is van 10.30 tot 12.00 uur en de les op 27 juni van 17.00 tot 18.30 uur.
Aanmelden is niet nodig. Neem wel een grote handdoek mee!

Voor meer informatie kan je terecht bij Cursus&vo. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Huis van Houten, Onderdoor 160. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.