vrijdag, 05 juli 2019 17:57

Creatieve activiteiten bij The Workshop

In de maand augustus zijn er bij The Workshop een aantal creatieve activiteiten. Voor volwassenen maar ook voor kinderen vanaf 8 jaar.

LEREN BORDUREN/VINTAGE KUSSENS BORDUREN
Docent: Marjan van der Heijden
Zaterdag 3 augustus van 13 tot 17 uur
Heb je nog nooit geborduurd, en lijkt het je leuk daar verandering in te brengen? Dit is je kans! Tijdens de workshop ga je met grote steken borduren op een stukje wollen deken. Je leert zo heel gemakkelijk welke steken er zijn en je hebt heel snel resultaat. De stukjes (vintage) deken verwerken we na het borduren tot een kussen.
Je hoeft niets mee te nemen. Alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen, evenals koffie/thee en lekkers.
Kinderen vanaf 8 jaar zijn ook van harte welkom! Voor hen geldt een korting.Voor meer informatie en boeking: https://www.the-work-shop.nl/workshops/borduren-5/

CURSUS SOKKEN LEREN BREIEN
Docent: Anita Onink
Vrijdagavond 2, 16 en 30 augustus van 19 tot 21.30 uur
€ 59
Het breien van sokken is helemaal in! Het vraagt een vaardigheid die je makkelijker aanleert, als je ziet hoe het moet. Anita, expert in sokken breien met de zogenaamde Hollandse hiel, doet het je in deze cursus (op 2, 16 en 30 augustus) voor en legt het stap voor stap uit.
Deze workshop is voor volwassenen, ook mannen, met brei-ervaring. De groep is beperkt tot vijf personen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.
In de prijs inbegrepen is sokkenwol, een schriftelijke instructie en een set breinaalden. Meer sokkenwol en breinaalden zijn te koop. Je mag natuurlijk ook je eigen naalden en wol meenemen, geschikt voor breinaald 2,5/3. Voor meer informatie en boeking: https://www.the-work-shop.nl/workshops/sokken-breien/

TEKENEN OP JE T-SHIRT
Woensdag 31 augustus van 14 tot 16 uur
Docent: Mirjam van den Boogaard
€ 25/€ 30  Voor kinderen vanaf 8 jaar en voor volwassenen
Ontwerp je eigen T-shirt. Zet er een tekening of tekst op met wasechte viltstift en kleur het in. We hebben allerlei voorbeelden liggen, die je mag gebruiken.
Het enige dat je meeneemt is een wit T-shirt in jouw maat, of een maatje groter (zodat eventuele krimp in de was geen probleem is).
Je gaat naar huis met iets heel bijzonders! Voor meer informatie en boeking: https://www.the-work-shop.nl/workshops/t-shirt/

 

The Work-Shop
Spoorhaag 101 | 3995 ED Houten | 061 555 47 45
www.the-work-shop.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.