maandag, 16 september 2019 09:13

Fluit&Kruid op zoek naar rare geluiden

Fluit en Kruid lopen kris kras door het park, terwijl ze zoekend om zich heen kijken. “Zeg Kruid, hoor jij dat ook? Er tikte iets hoog boven mijn hoofd.”

Nee, zegt Kruid. Ik hoor alleen maar ritselende bladeren in de wind. Plotseling, heel dichtbij en heel hard, klinkt het geluid wat Fluit al had gehoord. TIK TIK TIK! Kruid staat als bevroren en kijkt omhoog. “Verhip…..wat was dat, Fluit? Nu hoor ik het ook!”

Heb jij goede oren en ben jij ook nieuwsgierig naar welke geluiden er allemaal te vinden zijn in het park? Fluit en Kruid willen samen met jou graag op geluiden speurtocht bij de Kooikersplas. Daar mag je mee op zoek naar kletsende takken, plonsende stenen, roffelende stokken, tikkende walnoten en nog veel meer….. jij kan daar leren om zelf geluiden te maken met dingen uit de natuur. Je kan zelfs muziek maken en geluiden mee naar huis nemen. Tja, hoe dat gaat? Trek je laarzen aan en kom naar de middag met Fluit&Kruid.

Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Wanneer: woensdag 25 september.
Hoe laat: van 15:00 tot 16:30.
Waar: Kooikersplas in Houten (parkeren aan de Voornsloot, waar we ook verzamelen.)
Gratis. Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..