maandag, 09 december 2019 13:07

Lezing: ‘Rondom de Dom’

Hoe vaak ben je al niet langs de trotse en opvallende Domtoren gelopen? Maar ken je eigenlijk wel de interessante (bouw-)geschiedenis van deze toren en zijn kerk?

Kom naar de lezing ‘Rondom de Dom’ van ‘van Houten&co’ op dinsdag 7 januari van 13.30 tot 15.30 uur in Huis van Houten en kom te weten wat de kathedraal zo uniek maakt. Bijvoorbeeld waarom de toren los staat van de kerk en waarom het gewone volk geen vieringen in de Domkerk mocht bijwonen. Bovendien wordt er ingegaan op de vijf kerken in de Utrechtse binnenstad die samen een kruis vormen. Is dit Kerkenkruis op waarheid gebaseerd of is het een verzinsel? Lijk dit jou interessant? Meld je dan gauw aan.

Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30 - 12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.