dinsdag, 07 januari 2020 17:20

De Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen zijn van 22 januari tot  1 februari. Er zijn in de bibliotheek Houten Centrum en Houten-Schoneveld leuke activiteiten te doen voor kinderen vanaf 2 jaar.

De Nationale Voorleesdagen starten op woensdag 22 januari in de bilbliotheek van Houten-Centrum met het Nationaal Voorleesontbijt voor kinderen van 2-4 jaar en hun ouders.
Een bekende plaatsgenoot leest tussen 10.00 en 11.00 uur voor uit het Prentenboek van het Jaar, we doen spelletjes en ontbijten met hapjes uit de hele wereld.
Iedereen is welkom, je kunt zo binnenlopen met je peuter. Het is gratis en aanmelden is niet nodig.

Op zaterdag 1 februari 11.00-11.30 in de bibliotheek Houten-Centrum kan je kind extra genieten van het verhaal over Moppereend.
Kom samen naar de gratis muzikale voorstelling van Theaterstichting Kwibus.
Volop kijken, luisteren en meespelen, voor kinderen van 3 tot 6 jaar.
Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek, vanaf zaterdag 11 januari.

Op 28 januari 2020 is er van 10:00 tot 10:45  in de de bibliotheek Houten-Schoneveld een  gratis muzikaal voorleesfeest voor kinderen van 2-4 jaar, met hun ouders.
Christianne Maurer neemt de kinderen mee in de wereld van het Prentenboek van het Jaar 2020: ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Daarbij wisselt ze het voorlezen van het verhaal af met vrolijke muziek.
Het is een feestje, dus de kinderen gaan zelf ook muziek maken.
Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek Houten-Centrum of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat kan vanaf vanaf zaterdag 25 januari 10.00 uur. Op = op, dus wees er snel bij.
Er is plek voor 25 kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders.