vrijdag, 05 juni 2020 20:48

Fotowedstrijd ‘Houten Natuurlijk’

Fotoclub Perspektief viert in december haar 25-jarig jubileum. Op 1 juni start een fotowedstrijd met als thema: ‘Houten Natuurlijk’. Iedereen kan er aan deelnemen.

Allerlei onderwerpen zijn mogelijk zoals natuur-, landschap-, portret-, macro-, straat-, sport- of architectuurfotografie. De enige voorwaarde is dat de foto gemaakt is in de gemeente Houten, dus ook in Schalkwijk, Tull en ’t Waal, ’t Goy en de buitengebieden.

Er zijn drie leeftijdscategorieën: van 6 tot 12 jaar, van 12 tot 21 jaar en vanaf 21 jaar. In elke leeftijdsgroep zijn er mooie prijzen te winnen in. De winnaars van de 1e prijs krijgen een individuele workshop èn een grote professionele print van een eigen foto. Ook tweede en derde prijswinnaars ontvangen een grote afdruk van een foto naar keuze.

Er komt een expositie van alle winnende foto’s op 12 en 13 december in het MKC waarbij het publiek kan stemmen op hun favoriete foto, wat uiteindelijk de publieksprijs oplevert.
Inzenden kan vanaf 1 juni 2020 tot 1 november 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van voornaam en achternaam, leeftijd en telefoonnummer.

Het wedstrijdreglement staat op www.fotoclubperspektief.nl