donderdag, 16 juli 2020 18:41

Activiteiten Zomerschool Senioren

Eind april heeft de werkgroep het programma voor de zomervakantie 2020 in verband met het corona-virus afgelast. Maar we zijn er toch in geslaagd om nog enkele "corona-veilige" activiteiten te organiseren.

Op dinsdag 18 augustus van 14:00 tot 16:00 uur staat een presentatie gepland over het stationsgebied in Utrecht (CU2030). De presentatie wordt gegeven in de grote zaal van het Theater aan de Slinger. Daar kunnen ca 90 bezoekers corona veilig een plaats vinden. Aansluitend willen we een live-stream rondleiding laten zien door het stationsgebied. Vragen aan de rondleider in Utrecht kunnen via de voorlichter in de theaterzaal worden gesteld.

Op zaterdag 22 augustus van 14:00 tot 16:00 uur wordt in dezelfde zaal de film "Edie"vertoond, een mooi verhaal over oud en jong, gefilmd in de prachtige Schotse hooglanden.

En op 25 augustus van 10:00 tot 12:00 uur in de zaal bij "De Engel" geeft Otto Wttewaal, groot kenner van de Houtense geschiedenis, een lezing over zijn boek: "Houten in de Tweede Wereldoorlog". Rinus van den Heijkant laat vooraf zien hoe de Brink, nu Het Plein, in de loop van de tijd is veranderd.

De kosten voor deze activiteiten zijn € 5,- per activiteit. U kunt zich opgeven voor de activiteiten door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u betaald rechtstreeks aan de penningmeester Hans Siebrasse, rekeningnummer NL93 SNSB 0892 1268 84 inzake vrienden van de zomerschool.
De opbrengst van CU2030 en de film worden gedoneerd aan het Theater.
Wel geldt voor alle activiteiten '"Op is Op".