maandag, 27 juli 2020 21:21

Circus Snor in Schalkwijk

Op vrijdag en zaterdag 21 en 22 augustus 2020 strijkt Circus Snor neer bij Pand Pannenkoek in Schalkwijk. Deze zomer geen optredens in de tent, maar circus SNOR gaat op pad met de Kinderkaravaan.

Een actief circusprogramma voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Leer o.a. zelf lopen op een touw, fietsen op gekke fietsen, een goocheltruc, ga op de foto als artiest en speel natuurlijk onze spelletjes.  In 2,5 uur maken we je wegwijs in de wereld van Circus SNOR en kan je daarna met een gerust hart je ouders imponeren met nieuwe trucs.

Start programma kinderkaravaan om 10:30 uur
Eind van het programma 13:00 uur

Kaarten kan je bestellen op de website www.cirquemoustache.com
* De activiteit duurt 2,5 uur.
* Er is plek voor ongeveer 45 kinderen.
* Kaartjes voor de activiteit kosten € 9,- per kind. Het is alleen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar (hoe graag vaders en moeders dan ook mee willen doen)
* Ouders en verzorgers zijn welkom om buiten de hekken te gaan genieten van een drankje en hun rust.
* Regen? Dat kan natuurlijk een keer gebeuren. In principe gaan we gewoon door bij een druppel of leggen we het programma even stil. Wordt het heel nat en guur zullen we alles annuleren en verplaatsen.
* Vragen? Of meer info? Check onze facebook of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pand Pannenkoek
Provincialeweg 1, 3998 JE Schalkwijk