vrijdag, 09 oktober 2020 07:46

Het eerste sport- en cultuurcafe van Houten

Sportmakelaar Claudia van Mechelen en Cultuurmakelaar Bea Nederhoff hebben de handen ineengeslagen om inspirerende avond te organiseren voor zowel sport- als cultuuraanbieders uit de gemeente Houten! Met als motto van de avond: samen creatief scoren! Deze avond is volledig Coronaproof te beleven op maandag 26 oktober in Aan de Slinger.

Het wordt een afwisselende avond met inspirerende voorbeelden waarbij sport- en cultuur elkaar weten te vinden en verbinding zoeken met elkaar.

Mis deze avond niet en met je aan! Stuur een e-mail naar cultuurmakelaar Bea Nederhoff Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef aan of je met 1 of 2 personen komt. Indien je met twee personen wilt komen, horen we graag of je naast elkaar wilt plaatsnemen of graag twee enkele plekken wenst. De entree is gratis. 
Het cultuurcafé vindt plaats in de Theaterzaal van Aan de Slinger op 26 oktober 2020 van 20.00 tot 21.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur.
Om de 1,5 meter afstand te bewaren, kunnen er slechts een beperkt aantal belangstellenden op de avond aanwezig te zijn. Wacht dus niet te lang met aanmelden.