dinsdag, 16 maart 2021 10:20

Avond4daagse – Home Edition

Na het succes van vorig jaar is er ook in 2021 de  Avond4daagse - Home Edition! Door de coronamaatregelen kan dit jaar de oude vertrouwde Avond4daagse niet doorgaan, maar  met  deze Home Edition kan je tussen 29 maart en 30 juni toch meedoen. 

Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Met die app wordt je tijdens de wandeling verrast met leuke berichten! 
Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. 

Inschrijven is mogelijk vanaf 29 maart 2021 via www.avond4daagsehouten.nl. Deelname kost €6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. 

Wat is het de Home Edition?
Met de Home Edition bieden wij iedereen de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!