vrijdag, 28 mei 2021 14:52

Koffieplus voor Senioren: Fit in het Park in Juni

Donderdag 10 juni 2021 vindt de maandelijkse Koffieplus bijeenkomst weer plaats. We hopen op prachtig weer, want we gaan naar buiten om te sporten! Babette Galjart van Beeweet Personal Training verzorgt namelijk een sportieve ‘Fit in het Park’-les.

Deze sportieve Koffieplus is uitermate geschikt voor senioren (50+) die interesse hebben in een stevige outdoor workout waarin zowel gewerkt wordt aan conditie en kracht. . 
Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Plezier staat centraal tijdens de lessen van Babette. 

De Koffieplus voor Senioren is voor iedereen in de leeftijd 50+. We starten om 10.30 bij het parkje tegenover Wijkcentrum de Meerkoet, vlakbij het winkelcentrum. Zorg dat u een flesje water en eventueel een handdoekje bij u heeft. 

Heeft u interesse om mee te doen aan deze activiteit? Aanmelden voor deze activiteit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of door te bellen naar 06-81458995. Mocht u verdere vragen hebben over de activiteit of over de Koffieplus in het algemeen, kunt u deze altijd stellen aan Robin.