vrijdag, 25 juni 2021 21:34

Officiële opening Buiten Spelen met A.ROSE en Waltzburg

Op zaterdag 3 juli is de officiële opening van het zomerprogramma Buiten Spelen. Van juni tot september biedt Aan de Slinger theater, film en muziek op vijf buitenlocaties in Houten.

De opening van dit nieuwe festival vindt om 19.30 uur plaats in de kersenboomgaard van boer Vernooij in ‘t Goy (Beusichemseweg 32). Wethouder Jan Overweg geeft het startschot, gevolgd door een openluchtconcert van twee bands: A.ROSE en Waltzburg. 
A.ROSE is het eerste project van de Britse zangeres Anna-Rose Clayton en haar Amsterdamse vrienden. De drie vrouwen en één heer maken samen eigentijdse electropop. Aanstekelijk en dansbaar, maar ook edgy en met zelfbewuste teksten.
Waltzburg is een Nijmeegs vijftal. Ze maken eigenzinnige indiepop, gelaagde en energieke songs met een optimistische ondertoon. En dat doen ze goed: de band werd al snel omgedoopt tot 3FM Talent. Tickets voor 3 juli à € 14,50 zijn te koop via www.aandeslinger.nl

Verder binnenkort tijdens Buiten Spelen: 

  • Tim Dawn en Lucas Hamming op 4 juli om 19.30 uur in de kersenboomgaard van boer Vernooij in 't Goy.
  • Klapstoelkabaret met Kiki Schippers & Thijs van de Meeberg op 8 juli om 19.30 uur op Werk aan de Waalse Wetering in Tull en 't Waal.
  • de Buitenbioscoop op het theaterplein om 22.30 uur met op 2 juli La Vérité met Juliette Binoche, Catherine Deneuve, Ethan Hawke en op 9 juli Gouden Kalf winnaar Buladó. 
  • Voor iedereen vanaf 6 jaar is er de jeugdvoorstelling ‘Flat’, een hedendaags muzikaal sprookje op zaterdag 17 juli om 16.00 uur bij Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld.