donderdag, 15 juli 2021 09:25

Officiële opening Houtense Spelen

 Zaterdag 24 juli om 19.00 uur worden in The Dome de Houtense Spelen geopend met een ceremonie en volgt aansluitend het eerste onderdeel. 

Tijdens de ceremonie wordt verteld over het komende jaar, de partners en zijn speciale gasten aanwezig. 
Voor het eerste onderdeel van de Spelen stuurt Iedere wijk één atletische deelnemer met balgevoel en een goed stel hersenen. De eerste mogelijkheid om punten te score voor het wijkteam!

In de loop van het jaar volgen nieuwe onderdelen. Dit jaar nog coronaproof, volgend jaar weer fysiek en bij elkaar!

Wil je komen kijken in The Dome? Er is een beperkt aantal mensen welkom. Toegang is alleen mogelijk als je je registreert, geen ziekteverschijnselen hebt en met de corona-check app kan aantonen dat je gevaccineerd bent of negatief getest. Ter plekke zijn vaste plaatsen en wordt gevraagd om handen te desinfecteren en voldoende afstand te bewaren. 

Wil je toch liever vanaf de bank het evenement volgen? Check dan om iets voor 19:00 in via www.omroephouten.nl 

De Houtense Spelen zijn een evenement waarbij de wijken uit de stad Houten de strijd met elkaar aan gaan op allerlei sportieve, culturele en verrassende onderdelen.
Iedereen kan meedoen. Jong, oud, man, vrouw, fit en creatief; iedereen krijgt de gelegenheid om zich van de beste kant te laten zien! Deelname en toegang is dankzij onze partners en sponsoren helemaal gratis!
De organisatie gebeurt door de Stichting Houtense Spelen in samenwerking met het lokale verenigings- en bedrijfsleven.

Meer info: https://houtensespelen.nl/