vrijdag, 13 augustus 2021 09:55

Programma Struinen in de Tuinen Houten bekend

Een bonte verzameling van Houtense tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Struinen in de Tuinen 2021. Veertig Houtenaren zetten zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof.

Zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur. Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije Houtenaren samen met organisator Aan de Slinger buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Muzikanten, dichters, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12:00 en 17:00 uur. Alle optredens hebben “pay whay you can”-entree. Meer info over dit “pay-what-you-can”-systeem vind je op de website van Aan de Slinger. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk www.struinenindetuinen.nl voor het complete programma.


Stel je persoonlijke Struingids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website. Omdat Aan de Slinger dit jaar de handen ineen slaat met de landelijke organisatie van Struinen in de Tuinen, zie je hier ook de acts in andere steden. Om alleen het Houtense programma te zien, filter je links op de pagina op Houten: https://struinenindetuinen.nl/informatie/programma


STRUINEN IN DE TUINEN HOUTEN
Zondag 5 september 2021
12:00 - 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Reserveren is niet nodig
https://struinenindetuinen.nl/