zondag, 17 oktober 2021 20:31

Nieuws van Theater Aan de Slinger

Theater Aan de Slinger vraagt aandacht voor het filmprogramma en voor het concert van de band Amber Roots & Friends met een gastoptreden van Loïs Lane.

Filmprogramma op internationale tour
De documentaire over kunstenares Frida Kahlo ‘Frida, Viva La Vida’ draait op wo 20 okt. Een fascinerend en inzichtgevend portret van een geniaal kunstenares en bijzondere vrouw. 
De vrolijke Franse komedie ‘The Shiny Shrimps’ draait do 21 en vr 22 okt. Een Olympisch zwemmer stoomt een waterpoloteam van homoseksuele mannen klaar voor de Gay Games. 
Op di 26 en wo 27 okt draait ‘Un Triomphe’. Worstelend acteur Étienne besluit theaterworkshops te geven in een gevangenis en wordt verrast door het acteertalent van de bonte groep gedetineerden.
De Nederlandse speelfilm ‘De Veroordeling’ draait do 28 en vr 29 okt. Het meeslepende drama over de Deventer Moordzaak met Fedja van Huêt (winnaar Gouden Kalf), Yorick van Wageningen en Lies Visschendijk. “Spannend, dramatisch en urgent: De Veroordeling is een van de beste Nederlandse films van het jaar.” ****AD.
Tickets en meer info via www.aandeslinger.nl

Hilarische cabaretvoorstellingen, prachtige muziekvoorstellingen en een live concertavond! 
Topacteur Jack Wouterse en gelouterd accordeonduo TOEAC brengen met ‘Bloedkoraal’ prachtig muziektheater. Een moderne versie van de liefdestragedie Orpheus en Eurydice. Muziektheater over het dodelijk gif van liefdesverdriet en de kunst van ongelukkig zijn. 
Op vrijdag 29 oktober wordt de theaterzaal van Aan de Slinger een concertzaal! Trompettist Diederik Ruisch en zijn band Amber Roots starten het nieuwe & Friends concertseizoen in Aan de Slinger. Van disco en dance classics tot rock, pop en soul. Loïs Lane verzorgt een gastoptreden tijdens dit concert. Amber Roots & Friends! Een gevarieerde show vol hits van vroeger en nu maken het een onvergetelijk feest. Marc-Marie Huijbregts speelt wo 27 okt ‘Uitgesproken’ (try-out) en Dolf Jansen speelt do 28 okt zijn ‘Oudejaars 2021 – Het Jansen Vaccin’.
Tickets en meer info via www.aandeslinger.nl