donderdag, 18 november 2021 19:49

Nieuws van The Work-Shop

The  Work-Shop heeft voor de komende periode weer een aantal leuke work shops op het programma staan:

De workshop Bonbons op vrijdag 26 november
Docenten: Lieke Macville & Xenia Wever (the Happy Bonbon Factory). Prijs: € 45 all in
Xenia en Lieke  van The Happy Bonbon Factory ontwerpen originele smaken, die ze graag in deze workshop met je delen. Zij vertellen ook iets over de theorie van chocola en bonbons maken.Xenia en Lieke  van The Happy Bonbon Factory ontwerpen originele smaken, die ze graag in deze workshop met je delen. Zij vertellen ook iets over de theorie van chocola en bonbons maken. Met hun heerlijke bonbonrecepten ga je deze avond aan de slag.  Je gaat naar huis met twaalf bonbons in een handgemaakt doosje!De groep is beperkt tot acht personen. Het is raadzaam een schort mee te brengen of een oude bloes aan te trekken. Meer informatie en boekingen: https://www.the-work-shop.nl/workshops/bonbons/

Zaterdag 8 januari van 10.30 tot 16.30 uur  workshop hoeden of mutsen vilten. Kosten: € 77,50
Docent: Anne Cool, auteur van “Wild van Vilt.”
Een lichte warme hoed, muts of baret in het model en de kleuren naar jouw keuze. Dat is wat je deze dag gaat maken. Zonder breien of haken, maar zelf gevilt uit losse plukken wol.De groep is beperkt tot zes personen. Een biologische lunch is inbegrepen, evenals koffie, thee en lekkers. Het enige dat je meebrengt is een plastic schort.

Workshop Animatie Stop Motion Film maken  op zaterdag 29 januari 10.30 tot 17 uur, met lunch 
Docent: Marjan van der Heijden. Prijs: € 95
In deze workshop ga je zo’n speciaal effect animatiefilm maken! Met je smartphone maak je heel veel foto’s achter elkaar, van elke subtiele verandering één. Die heel snel achtereen zien, levert een filmpje op. We werken met een app die de foto’s voor je aaneen smeedt en een app waarmee je geluid toevoegt. Een paar dagen tevoren sturen we je nog wat aanwijzingen en de apps waarmee we gaan werken. Iedereen kan meedoen! Tekentalent of knutselervaring is echt geen vereiste. Een smartphone is het enige dat je nodig hebt.
Meer info en boekingen:  https://www.the-work-shop.nl/workshops/animatiefilm-3-2/

Workshop Leren borduren op vrijdagmiddag 17 december van 15.30 tot 18 uur en op zaterdagmiddag 12 februari 13-16.30 uur
Docent: Marjan van der Heijden Kosten: € 40/€ 45 
link: https://www.the-work-shop.nl/workshops/kussen/
Heb
je nog nooit of lang geleden geborduurd, en lijkt het je leuk daar verandering in te brengen? Dit is je kans! Tijdens de workshop ga je met grote steken borduren op een stukje wollen deken. Je leert zo heel makkelijk welke steken er zijn en je hebt heel snel resultaat. De stukjes (vintage) deken verwerk je na het borduren tot een kussen. Daarvoor krijg je alle aanwijzingen en voldoende materiaal mee naar huis.

Workshop Papiersnijden op donderdag 9 december 19-21.30 uur
Docent: Marthe van Herk (Whispering Paper)Prijs: € 45 all in
Welk gereedschap heb je nodig, waar moet je op letten bij het snijden? Met Marthe’s tips & tricks start je met een oefenblad, waarna je kiest uit een van de templates (sjablonen) die Marthe voorbereidt. Aan het eind van de avond heb je (de voldoening van) een prachtig, zelf gesneden kunstwerkje!  Waar je bijvoorbeeld je eigen kerstkaarten van kan maken…Aan het eind van de avond kun je materialen en templates aanschaffen, om thuis mee verder te gaan
Meer informatie en boekingen: https://www.the-work-shop.nl/workshops/papercutting/

The Work-Shop
Spoorhaag 101 | 3995 ED Houten | 061 555 47 45
www.the-work-shop.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.