donderdag, 02 december 2021 09:43

Koffieplus voor senioren: Eddie beweegt

Sportief in de buitenlucht! Op donderdag 9 december gaan we tijdens deze koffieplus in beweging doormiddel van wandelen. Wandelen is een toegankelijke sport en ook erg gezond. Eddie heeft een programma samengesteld wat niet alleen goed is voor het lichaam en geest maar vooral ook erg leuk is. 

Eddie beweegt is een gepassioneerde hardloopbegeleider die naast hardlooptrainingen ook wandeltrainingen geeft. Wandelen is misschien wel het beste voor je conditie en een manier van bewegen die je tot op hoge leeftijd kunt blijven doen.

Tijdens deze ochtend gaan we na een warming-up een kennismakingspel doen. Vervolgens gaan we wandeltechnieken behandelen en afsluiten met een spel waarin we het brein trainen. 
Wanneer: donderdag 9 december 2021Tijd: 10.00-11.30 uurStart: vanaf theater de slinger, De Slinger 40

Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Sjouke van den Berg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt ook langskomen om 10.00 bij de locatie theater de Slinger, De Slinger 40.
Mocht u verdere vragen hebben over de activiteit of over de Koffieplus in het algemeen, kunt u deze altijd stellen aan Sjouke. Tot dan!