maandag, 20 december 2021 21:59

workshop bonbons maken en workshop vilten

In januari 2022 zijn er weer twee leuke workshops bij The Work-Shop: bonbons maken en speciaal voor de kinderen een armband vilten.

 De workshop Bonbons maken op De workshop Bonbons maken op zaterdag 15 januari van 14 tot 17 uur.
Docenten: Lieke Macville & Xenia Wever (the Happy Bonbon Factory)
Prijs: € 45 all in
Xenia en Lieke  van The Happy Bonbon Factory ontwerpen originele smaken, die ze graag in deze workshop met je delen. Met hun heerlijke bonbonrecepten ga je deze avond aan de slag.  Je gaat naar huis met twaalf bonbons in een handgemaakt doosje!
De groep is beperkt tot acht personen en de activiteit wordt geheel conora-proof aangeboden.
Het is raadzaam een schort mee te brengen of een oude bloes aan te trekken. Meer informatie en boekingen: https://www.the-work-shop.nl/workshops/bonbons/

Een workshop speciaal voor kinderen (vanaf 8 jaar) samen met een (groot)ouder op woensdag 26 januari van 14 tot 15.30 uur.
Docente: Anne Cool
Prijs: € 22,50 p.p. all in
Een mooie zachte armband in je eigen kleuren, dat gaan we deze middag met jullie (klein)kinderen maken! Zonder sluiting, zonder slotje, uit één stuk gevilt. Dik of dun, bont gekleurd, dubbel, met of zonder een knoop erin, wat jullie maar leuk lijkt.
Vilten doe je door losse plukken wol te wrijven met water en zeep. Voor een armbandje gebruik je een lange pluk, die je in een cirkel legt en dan zo vast vilt. Anne doet het stap voor stap voor.
De groep is beperkt tot zes duo’s, zodat we op voldoende afstand kunnen blijven van elkaar. Materiaal, koffie, thee, sap en lekkers en gebruik van een schort zijn in de prijs inbegrepen. 
Mocht het aanscherpen van maatregelen annuleren noodzakelijk maken, dan krijgen deelnemers hun geld teruggestort.
Meer informatie en boekingen: https://www.the-work-shop.nl/workshops/armband/ 

 

The Work-Shop
Spoorhaag 101, Houten
0615554745
https://www.the-work-shop.nl