zaterdag, 12 maart 2022 19:09

Creatief+ in Houten: nieuw cursusaanbod voor 65-plussers

foto Hans Hordijk foto Hans Hordijk

. Dit voorjaar brengt Aan de Slinger het creatieve cultuuraanbod voor 65-plussers uit Houten. De cursussen plaats onder de naam Creatief+. De inschrijving is geopend via www.aandeslinger.nl. 


De cursus theater wordt gegeven door theatermaker Sophie Plekker. . Samen met de deelnemers werkt Sophie aan tekst, beweging, improvisatie, muziek en verschillende acteertechnieken. Men komt uit de comfortzone en leert elkaar op een nieuwe manier kennen. 

Vakfotograaf Paul van der Klei verzorgt de fotografie cursus. Hij behandelt de basisvaardigheden. In de lessen wordt aandacht besteed aan techniek en vormgeving. Paul biedt ook een cursus voor gevorderden. Voor degene die al ervaring heeft met fotografie maar de kennis verder wil verdiepen. 

De cursus dans wordt gegeven door Olga van Koningsbrugge. Er wordt in de reeks lessen toegewerkt naar een volledige choreografie. Samen genieten van dansen, ook voor mensen zonder danservaring. Voor iedere leeftijd.

Beeldend kunstenaars Rian Los en Anneke Janszen geven de cursus beeldend, waarin ze de cursisten de fijne kneepjes van het portrettekenen zullen leren In acht lessen worden verschillende technieken behandeld. 

In de cursus muziek gaan Marco van Berkel en Yasmine Stöger samen met de deelnemers op zoek naar nieuwe geluiden en het componeren van eigen muziek. 

Meer informatie en aanmelden voor een of meerdere cursussen kan via de website www.aandeslinger.nl en zoeken op creatief+.