vrijdag, 01 april 2022 17:54

De Brink Schalkwijk in actie voor Oekraine

Op tweede paasdag 18 april komen de Brinkbuurters in actie om hun steentje bij te dragen aan de hulpverlening die nodig is voor vluchtelingen uit Oekraine.  Op de Brink wordt van 14:00 tot 17:00 een activiteitenmarkt georganiseerd waar iedereen van harte welkom is.

Wat is er te doen?   
Van alles! Van voetbalspel tot Rad van Avontuur, van heerlijke wafels eten en mooie sieraden maken tot het zoeken van paaseieren. Echt voor ieder wat wils.

Hoe werkt het?
Deelname aan de activiteiten wordt betaald met bonnen, die voor 1 euro per stuk te koop zijn bij de entree van de markt. Dus pak op tweede paasdag je portemonnee, laat je van je beste kant zien en kom naar de Brink in Schalkwijk. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan het noodfonds wat het Prinses Maxima Centrum heeft opgericht, waarmee ze Oekraiense kinderen met kanker ondersteunen. Dit doen zij door dingen zoals vervoer, communicatie met achtergebleven familieleden, eerste levensbehoeften en extra voorzieningen te regelen voor deze kinderen en hun gezinnen.