vrijdag, 15 april 2022 14:33

Vertelcafé Houten met Bastiaan de Zwitser

Op zondag 24 april om 14.30 uur kunt u bij Vertelcafé weer genieten van verhalen. Voor de pauze vertellen drie vertellers op het open podium en na de pauze zal Bastiaan de Zwitser ons meenemen in een spannend, romantisch verhaal.

Houtenaar Bastiaan de Zwitser beoefent al jaren het ambacht van verhalenverteller. Hij reist het hele land door om scholieren, festivalgangers, senioren en stadswandelaars met de mooiste verhalen te vermaken. Met zijn fantasie, rijke woordenschat en bijzondere stem neemt hij zijn luisteraars moeiteloos mee.
Zoals naar het 17de-eeuwse Engeland, waar een soort gentleman-rovers, 'Highwaymen' genaamd, rijke heren overvielen en vervolgens met hun dames nog een dans deden buiten op de heide. Vol avontuur, liefde en met een diep tragisch einde. Dus pak je zakdoekjes mee en kom luisteren naar "De Highwayman van de Hounslowse heide".

Het Vertelcafé vindt plaats in de JTS zaal van Theater Aan de Slinger. Een ticket kost € 5,- en is inclusief een drankje. U kunt een kaartje kopen op www.aandeslinger.nl of aan de kassa. Ter plaatse kunt u een vrijwillige bijdrage doen voor de professionele verteller, contant “in de hoed” of via eenTikkie. 

Vertelcafé Houten wordt georganiseerd door verhalenvertellers Saskia Bangma, Henk Gilhuis en Truus Tibben. Voor alle drie geldt dat er, na een aantal jaren het Vertelcafé te hebben georganiseerd, andere dingen op hun pad gekomen zijn, waardoor dit het laatste Vertelcafé in Houten zal zijn.