zaterdag, 21 mei 2022 08:38

Zomer ArsPeintura: doe mee en ontdek je creatieve talent

Ars Peintura is de Houtense vereniging voor amateur beeldende kunstenaars. De vereniging telt zo'n 50 actieve leden, maar er is plaats voor meer mensen. Om belangstellenden kennis te laten maken met de activiteiten, biedt Ars Peintura deze zomermaanden de gelegenheid om creatief te werken onder leiding van professionele kunstenaars/docenten.

De avonden zijn bedoeld voor volwassenen. Ervaring of kennis van technieken is niet nodig, zowel beginners als gevorderden uit Houten of omringende gemeenten zijn van harte welkom. 

De begeleiding van de avonden is in handen van diverse vakdocenten die samen zorgen voor een gevarieerd aanbod.  Aan het eind van de zomer is er een expositie van het gemaakte werk.

Zomer ArsPeintura start op 16 mei en loopt t/m 29 augustus. Op 2e Pinksterdag (6 juni) is er geen bijeenkomst. De bijeenkomsten vinden plaats op de maandagavond van 20 tot 22 uur.  Locatie: Sociaal Cultureel Centrum De Heuvel, Keercamp 13. Ingang aan de achterzijde.

Koffie, thee en frisdrank staan voor u klaar. Gebruik van alle materialen, papier, acrylverf, aquarelverf, houtskool, krijt, potloden en penselen zijn inbegrepen in de prijs. Er zijn ook schildersezels beschikbaar. 

Wij vragen ‚ā¨ 5,-- per persoon per avond. Het aantal avonden dat u deelneemt is vrij. Graag vooraf voldoen op IBAN-nummer NL75 INGB 0000 6639 93 t.n.v. Ars Peintura onder vermelding van de datum van de les[sen]. Na aanmelding via de mail is betaling op de avond zelf ook mogelijk. Om zeker te zijn van een plaats, heeft vooraf betalen de voorkeur.

Aanmelden of contact: Hennie van Leeuwen, telefoon 0302433719 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer informatie over Ars Peintura op de website arspeintura.nl/over-ars-peinturaOf neem contact op via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We reageren zo snel mogelijk!