zondag, 04 september 2022 16:01

Engels Conversatiecursus

De cursus start op maandagavond 19 september en wordt gegeven in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Door middel van de methode Fairway Refresher 2 en samen met de andere cursisten ga je aan de slag met verschillende situaties die je dagelijks meemaakt. 

Wil jij jouw "Engels" en vooral je spreekvaardigheid verbeteren, zodat je zelfverzekerd kunt communiceren op je werk, bij vrijwilligerswerk of op vakantie? Heb je minimaal middelbare schoolniveau van het Engels, maar hier al enige tijd geen gebruik van gemaakt of eerder een opfriscursus gevolgd? Dan is de Engels Conversatiecursus, die Cursus&co van ‘van Houten&co’ organiseert, zeker iets voor jou! 

Interesse?
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.vanhoutenenco.nl
Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact en via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.