zondag, 04 september 2022 18:57

Gezond bewegen: Stevig op de voeten en pedalen

Wandel of fiets jij nog graag, maar ben je bang om te vallen? Doe dan mee met de workshop "Gezond bewegen, steviger op de voeten en de pedalen" op donderdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur.

Deze workshop wordt georganiseerd door ‘van Houten&co’, Healthy Houten en Sportpunt Houten.

Door te wandelen en fietsen blijven we langer gezond, sociaal en zelfredzaam. Tijdens deze workshop maak je kennis met Wandelfit én leer je  meer over langer veilig fietsen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld het voorkomen van ongelukken en valpreventie. Wat kun je zelf doen en waar moet je je bewust van zijn.
Daarnaast worden er praktische tips en trucs gegeven over vallen en opstaan. Uiteraard is er een kopje koffie of thee en gezond tussendoortje!

Doe mee! Deze workshop is gratis. 
Geef je op via https://www.vanhoutenenco.nl/activiteit/?id=1705

Voor meer informatie over Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, kun je contact en via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via (030) 7001 525. Op www.vanhoutenenco.nl vind je het actuele activiteiten-,  workshop- en lezingaanbod.