maandag, 03 oktober 2022 10:51

Expositie Bloemen&Boeddha's in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld

Ben jij de laatste tijd nog in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld geweest? Kom langs en bekijk de start van een nieuw seizoen met exposities. De aftrap is gedaan met “Bloemen&Boeddha's” van Charlotte van Zwol.

Charlotte werd in 1951 in Den Haag geboren. In haar arbeidzame leven werkte zij als advocate en docente recht. Schilderen was een creatieve uitlaatklep en door het volgen van schildercursussen ontwikkelde zij haar artistieke vaardigheden en een eigen stijl van schilderen. Het schilderen kreeg een nieuwe impuls door het wonen op het platteland van Frankrijk. De rust en de ruimte, de overweldigende natuur en de vele kleuren groen van het departement de Creuse zijn een inspiratiebron.
Charlotte schildert graag met olieverf, maar werkt ook met acrylverf en pastelkrijt, zowel figuratief als abstract. Sinds 2020 woont zij in Houten en is zij lid van kunstenaarsvereniging Ars Peintura.
De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingsuren van Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 22.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 en 11.30 uur, Zonnehout 36 in Houten.