zaterdag, 15 oktober 2022 09:52

Herfststukjes: jeugdtheater in de vakantie

 In de herfstvakantie, van 21 tot en met 30 okt, waait festival Herfststukjes de theaters in. In acht theaters in de provincie Utrecht kun je je hart ophalen aan het mooiste jeugdtheater. Een afwisselend programma voor 2 tot en met 12+.  

Di 25 okt te zien om 11.00 uur. Speciaal voor peuters (2+) speelt Malou van Sluis de vrolijke voorstelling 'Alles leuk en aardig'. Het gaat over een geintje uithalen. Leuk om te doen met je broertje, zusje, papa of mama toch? Maar wat nou als iemand het grapje niet zo leuk vindt? Een aanstekelijke voorstelling over vriendschap voor iedereen die van een beetje (on)gein houdt.

Wo 26 okt te zien om 14.30 uur. Tg. Winterberg speelt de beeldende voorstelling ‘Aan de andere kant’. Met poppen, papier, strips en video over een visuele wereld vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden. Zijn die buren in de Rietstraat allemaal wel zo vreemd?

Theaterworkshop (6+) door de Jeugdtheaterschool van Aan de Slinger op do 27 okt van 13.00 tot 14.00 uur. Speel jij graag een vrolijke opa of een boze buurvrouw? Of kun jij heel goed een dier uit de jungle nadoen? Tijdens de workshop ga je op een speelse manier theaterspelen. Deelname is gratis, graag opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Do 27 okt te zien om 14.30 uur. Ken je het olifantje Abu L'Abbas? Dit olifantje reisde eens van het warme Azië naar het koude Europa. Ontdek welke avonturen olifantje Abu L'Abbas onderweg beleefde. Olifantje Abu L'Abbas (6+) is een muzikale vertelling, gebaseerd op een historisch verhaal. Met muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest. 

De komische avonturenfilm Fireheart 6+ over een meisje dat droomt om 's werelds eerste brandweervrouw te worden. De film draait om vr 28 okt om 14.00 uur in Kleine Zaal. Goed nieuws!

Het gehele programma van Herfststukjes is te betalen met U-pas tegoed.
Ga voor het complete film- en theateroverzicht en het bestellen van tickets naar www.aandeslinger.nl