zondag, 22 januari 2023 13:36

Nationaal Theaterweekend in Aan de Slinger

Foto Paul van der Klei Foto Paul van der Klei

Van 27 tot en met 29 januari worden alle theaters in Nederland op zijn kop gezet tijdens het Nationaal Theaterweekend. In Aan de Slinger zijn er drie voorstellingen en een film te bewonderen. Tickets kosten slechts € 10,- incl. drankje.

Op het programma van vrijdag de film See How They Run (die een slim loopje neemt met het beroemde toneelstuk The Mousetrap van Agatha Christie) en de cabaretvoorstelling van Jasper van Veen.
Op zaterdagmiddag de jeugdtheatervoorstelling Poppenkast 5+ door de Toneelmakerij.
Het literair concert ‘Een nacht met Sjahrazade’ door Club Classique & Abdelkader Benali op zondagmiddag. 

Gratis randprogramma
Maar er is meer dan dat. Aan de Slinger organiseert tijdens het Nationaal Theaterweekend veel extra’s zoals jeugdtheaterworkshops, lasergamen-events, rondleidingen en een theaterrun.
Race zondagochtend door het hele theatergebouw op sportschoenen. De theaterrun start met een gezamenlijke warming-up. De route gaat langs de tribune, slalommen over het podium, de trap op en de trap af, dwars door de JTSzaal, met een finish misschien wel door de draaideur. Onze directeur Arjen Berendse en programmeur Cherany Emck zijn de ‘hazen’ op hun hardloopsneakers.
In wat een rustiger tempo Aan de Slinger bekijken, kan met de rondleiding op zaterdagmiddag. Directeur Arjen Berendse en programmeur Cherany Emck geven een tour door het theater en laten plekjes zien waar bezoekers normaal gesproken niet zo snel zou komen.
Deelname aan de activiteiten is gratis, graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl