vrijdag, 17 februari 2023 16:32

Festival Lente-Uitjes in Aan de Slinger

fotograaf: Sander Mulkens fotograaf: Sander Mulkens

In de voorjaarsvakantie organiseert Aan de Slinger het Festival Lente-Uitjes. De week van maandag 27 februari tot en met donderdag 2 maart staat in het teken van Jeugdtheater, film en workshops. 

Op maandag 27 februari staan Honey Eavis en Frontaal Theaterbureau met Tuimel & Bounce in Aan de Slinger. Speciaal voor bezoekers vanaf 3 jaar. Van deze speelse theater- en dansvoorstelling van choreograaf Honey Eavis spat de liefde voor de hiphopcultuur af. De dansers en spelers tuimelen, stuiteren, ontdekken en groeien. 

Catharina ten Berg van de tekenpraktijk De bron van kleur geeft dinsdag 28 februari van 13.00 tot 14.00 uur een kunstworkshop speciaal voor kinderen van 6+.
Aansluitend aan de workshop draait de film De Gelaarsde Kat 2 (6+) om 14.00 uur. 

Woensdagmiddag 1 maart van 13.15 tot 14.15 uur wordt er een theaterworkshop gegeven door de Jeugdtheaterschool van Aan de Slinger. Tijdens de workshop leren kinderen van 6 tot en met 8 jaar op een speelse manier theaterspelen. Ervaring is niet nodig, zin om lekker te spelen wel! 
Ook op woensdagmiddag om 14.30 uur is de voorstelling Johannes de Parkiet 6+ van De Grote Haay te zien in de Theaterzaal. In deze kleurrijke beeldende voorstelling maakt Johannes ongevraagd en ietwat ongewenst kennis met vreemde vogels. 

Maas theater en dans komt donderdagmiddag 2 maart met een dansworkshop en een voorstelling. De voorstelling The Ozard of Wiz 9+ is een avontuur voorbij de regenboog: een wonderlijke en afwijkende voorstelling over de zoektocht naar een thuis, moed, hersenen en een hart. 

Ga voor het complete programma en tickets naar www.aandeslinger.nl en kijk voor het volledige programma van alle deelnemende theaters van Lente-Uitjes op www.lente-uitjes.nl