woensdag, 17 mei 2023 13:26

Activiteiten in Wijkwerkplaats de Meerkoet

Wijkwerkplaats de Meerkoet is een ontmoetingsplek in de wijk Houten Noordoost. Een groot deel van de activiteiten in de Meerkoet wordt georganiseerd door buurtbewoners zelf. Meestal zijn activiteiten gratis en wordt alleen voor een kopje koffie of thee een kleine bijdrage gevraagd.

Kom gezellig binnenlopen! Voor sommige activiteiten moet je je wel even van tevoren opgeven.

Samen wandelen
Iedere dinsdag wordt er tussen 14.00 uur en 16.00 uur gewandeld. Lekker actief bezig zijn en elkaar ontmoeten staan centraal. Iedereen die wil kan aansluiten. Het is wel fijn als je wekelijks meedoet, zo leer je elkaar beter kennen.  Aansluitend is er een mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken in De Meerkoet. Hiervoor moet je je wel van tevoren opgeven.

Spelletjesavond
Houd je van gezelschapsspelletjes? Kom dan naar de spelletjesavond in de Meerkoet op zaterdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Je bent van harte welkom om mee te doen en het is leuk wanneer je zelf een spelletje meeneemt. 

Voor opgave of meer informatie kun je contact opnemen met Annekee Bosveld door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app: 06-86828777. Bij opgave graag naam en telefoonnummer vermelden. Wijkwerkplaats De Meerkoet