dinsdag, 26 december 2023 14:51

Kunstcafé

Wij toosten met elkaar op een creatief 2024! Daarna geeft Ria van Rooijen, glaskunstenaar, een presentatie over haar werkwijze.

Ter introductie schrijft Ria:

“Glas kent een rijke geschiedenis waar ik het een en ander over zal laten zien en vertellen. De verschillende technieken die ik gebruik komen aan bod. Glas biedt vele mogelijkheden om mee te werken; sandcasten (heet glas gieten in een zandmal), fusen (versmelten) van meerdere lagen glas, pâte de verre (pasta van glaskorrels en poeders) aanbrengen in een gipsmal. Gebruik maken van verschillende technieken, vormen en kleuren is een uitdaging en geeft veel plezier.”

Tevens brengen we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Kunst om de Hoek. Het maandelijks Kunstcafé staat open voor iedereen, die kunst maakt en/of van kunst houdt. Je bent altijd van harte welkom om elkaar te ontmoeten en kunstideeën en -ervaringen uit te wisselen.

Het Kunstcafé vindt plaats op 6 januari 2024 in het Theater aan de Slinger, van 15:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. 

ijdens het Kunstcafé houdt een kunstenaar een presentatie (over eigen werk) of geeft een workshop. Wil jij jezelf een keer presenteren of een kleine workshop geven? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kunstcafé ’s zijn steeds op de eerste zaterdag van de maand van 15:00-17:00 uur in Theater aan de Slinger