vrijdag, 05 januari 2024 13:34

Nieuwe cursussen bij van Houten en Co.

Er zijn weer nieuwe cursussen bij Cursus & Co : basis- en vervolgcursus fotografie, cursus mindfullness, lezing over het werk van Anselm Kiefer en wandel je fit.

Cursus fotografie
Op woensdag 17 januari start de vierdelige basiscursus Fotografie van Allard Kamermans. Het maken van een foto en de werking van een fotocamera wordt vanaf het prille begin uitgelegd: lichtmeten, brandpuntafstand, scherptediepte, compositie, enz. De theorie wordt in de praktijk gebracht door thuisopdrachten. De vervolgcursus start op woensdag 6 maart.

Verdiepingscursus mindfulness
Op 23 januari start de training Mindfulness Zelfcompassie. Deze training gaat over vriendelijk leren worden voor jezelf. Tijdens deze training wordt verdiepend gewerkt met een variatie aan oefeningen, die allemaal de bedoeling hebben je meer in contact te brengen met vriendelijkheid en mededogen in jezelf.

Wandel je fit
Meer bewegen is een goed voornemen voor het nieuwe jaar. Samen bewegen is nog leuker! Naast dat het goed is voor het lichaam, is het ook prettig door de contacten en deel je het plezier. Met een paar keer per week een stuk wandelen verbetert al snel je conditie en daarmee ook je weerstand. In januari start 1x per week een training van een uur.

Lezing Anselm Kiefer
Op donderdag 25 januari wordt een lezing georganiseerd in Huis van Houten over deze excentrieke kunstenaar.
In Museum Voorlinden is er tot 25 februari 2024 aandacht voor deze kunstenaar.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.vanhoutenenco.nl of bel met Cursus&co op ma/vrij tussen 9.00 en 12.00 uur via 030 700 15 00.