donderdag, 23 mei 2013 06:44

Afvallen in groepsverband

A-kilo (Afvallen Kan Ik Lekker Ook) begint woensdag 29 mei met een cursus afvallen in groepsverband.

Wilt u graag afvallen en vindt u het prettig om uw ervaringen te delen met anderen? Dan is het afvallen in groepsverband iets voor u.

Bij inschrijving ontvangt u een cursusmap met daarin de basisvoeding, variatielijsten en de nodige informatie over afvallen en gezonde beweging. De map wordt wekelijks aangevuld met nieuwe leuke en nuttige informatie over voeding, afvallen, beweging, motivatie, tips en recepten.

In een ongedwongen huiskamersfeer starten met het meten van uw gewicht, vetpercentage en BMI. Vervolgens worden er ervaringen gedeeld en bespreken we een onderwerp over voeding, beweging, motivatie of afvallen. De samenstelling van de groep is wisselend maar bestaat uit maximaal 10 vrouwen zodat persoonlijke benadering mogelijk blijft.

Waar: Riddersborch 103, Houten. In gezellige huiskamersfeer.

Wanneer: Iedere maandagavond (m.u.v. schoolvakanties) vanaf 19.30 uur, met ingang van 29 mei 2013 ook iedere woensdagmorgen vanaf 9.30 uur,einde bijeenkomst afhankelijk van het aantal deelnemers.

Kosten: € 7,00 per keer.

Wilt u meedoen? Bel of mail dan naar Viola 06-43051136 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kijkt u op www.a-kilo.nl.